Om Maritime stars

5 iværksættere – 24 mentorer – 9 måneder til at styrke din forretning

Iværksætter

Vi søger iværksættere med idéer, løsninger og produkter der skal bruges direkte i den maritime branche.

Klar til mere

Iværksætterne skal være ambitiøs, have mod til at rykke og være klar til at præsentere deres idéer for nogle af branchens fyrtårnsvirksomheder.

Med lidt hjælp?

Vi har indkaldt eksperterne, aktiveret vores netværk og lagt et stærkt program. Alt vi har brug for er de bedste iværksætter og deres idé.

Så kort kan iværksætterprogrammet Maritime Stars opsummeres. Helt konkret går Maritime Stars ud på at 15 iværksættere i løbet af 3 år, 2019-2021, får mulighed for at deltage i dette unikke udviklingsprogram, hvor den maritime og logistiske branches fyrtårnsvirksomheder står klar med rådgivning, sparring og udvikling. Maritime Stars er gratis for start-up virksomheder at deltage i – det koster kun engagement og gode idéer.

HVAD GÅR DET UD PÅ?

Vi udvælger fem af landets bedste iværksættere og giver jer målrettet hjælp i ni måneder fra eksperter og mentorer til at udvikle jeres forretning og stå stærkere i den maritime branche.

GRATIS

Det koster dig ikke noget at deltage. Vi stiller med al ekspertise. Du stiller med din ide, din tid og engagement i rå mængder.

NETVÆRK

Du møder andre iværksættere og virksomheder fra den maritime verden – måske din næste kunde, samarbejdspartner eller investor.

SPARRING

Du får et stærkt hold i ryggen bestående af professionelle rådgivere og maritime eksperter, der står klar til at løfte din forretning.

MENTOR

Du vil møde nogle af branchens fyrtårne, som kan træde til som mentorer, fungere som samarbejdspartnere eller bare dele viden over en kop kaffe.

VÆRDI

Du bliver klogere på branchen, får adgang til specialister og personlig hjælp til at udvikle din forretning til en værdi af 200.000 kroner.

VÆKSTPLAN

Forløbet varer ni måneder og munder ud i en vækstplan, der løfter din forretning og gør den søstærk langt ind i fremtiden.

Hvem står bag

Bag projektet Maritime Stars står MARLOG, som er den nationale klynge for det maritime erhverv og logistik. Vi får støtte fra Industriens -fond og EU til at investere i dig og fire andre ambitiøse iværksættere. Eksterne specialister står klar til at hjælpe med at udvikle din forretning. Vi har aktiveret vores netværk og fået et stærkt udvalg af branchens fyrtårne med i projektet som mentorer og potentielle samarbejdspartnere.

HVORFOR VIL VI INVESTERE I DIG

Fordi vi sammen kan styrke branchen. Ved at give iværksætterne en hjælpende hånd kan vi skyde genvej til fremtiden. Vi tror på, at projektet giver gensidig inspiration, indblik i nye produkter, mere samarbejde, flere investeringer, øget vækst og måske nogle spændende joint ventures.

“Ved at være en del af Maritime Stars har vi fået bedre adgang til den maritime sektor. Vi har fået mulighed for at blive ISO 9001 certificeret. Og så har vi fået en ny adgang til kunder i branchen”.

Rasmus R. Mosbæk

Hybrid Greentech, Maritime Stars hold 2, 2020

TIDSLINJE

ansøgninger
 • Vi åbner for ansøgninger
frist
 • Frist for at søge: 1. marts 2021
 • De bedste ansøgere pitcher deres ide
 • Vi udvælger de fem deltagere
Sprint 1: Indledende forløb
 • Intro, B2B møder, plan for advisory boards
 • (to fællesdage – hostes i samarbejde med en af projektets fyrtårnsvirksomheder)
Sprint 2: Go-2-market
 • Strategi, salg, indkøb, kontrakter og det juridiske
 • (to fællesdage – hostes i samarbejde med en af projektets fyrtårnsvirksomheder)
Sprint 3: Investering
 • Pitchtræning, pitchevent med danske og udenlandske investorer, 1-1 follow-up møder
 • (to fællesdage – hostes i samarbejde med en af projektets fyrtårnsvirksomheder)
afslutning
 • Projektet slutter, og du står tilbage med en individuel vækstplan

DET INDIVIDUELLE FORLØB

Fra april til december arbejder du løbende på din egen
virksomhed sammen med din mentor, professionelle
forretningsudviklere og konsulenter, som indkaldes efter behov.

VI INDLEDER EN NY RUNDE MED FEM NYE INVÆRKSÆTTERE I 2021 og igen i 2022