Maritime stjerner

Maritime Stars programmet har nu løbet over to år og i den periode har vi haft to hold maritime stjerner igennem programmet. De maritime stjerner kommer fra hele Danmark, hvilket er med til at skabe et spændende miks af innovative idéer og gode samarbejder.

Hold 3 – 2021

Hexastate

Hexastate fra Aalborg hjælper produktionsvirksomheder med at undgå dyre nedbrud og opnå digitalisering af vedligehold igennem kunstig intelligens algoritmer, der forudsiger, hvornår maskiner går i stykker.

Blue Atlas Robotics

Blue Atlas Robotics er fra Odense. De har udviklet undervandsinspektion robotter med autonom navigation, der sikrer højkvalitets visuel inspektionsdata.

DanCompliance

DanCompliance har hjemme i Herlev. De hjælper virksomheder med nemt og hurtigt at holde sig opdateret på maritim lovgivning og regler – bl.a. via deres nyudviklede webportal Marine Regulations.

HARCO Heavy Lifting

HARCO Heavy Lifting, som har base i Esbjerg, har udviklet og leverer bæredygtige turn-key ydelser til optimering af drift og vedligeholdelse af vindmøller.

SearchMaster

SearchMaster ligger i Esbjerg. De har udviklet en intelligent og stabiliseret projektør, som forbedrer arbejdet til søs ved at frigøre personel og med den indbyggede ”mand over bord funktion” øger sikkerheden markant.

”maritime stars er en fantastisk platform til at vækste sin virksomhed både med henblik på at åbne nye døre til nye kunder, bruge et stærkt netværk, få rigtig god sparring på sin forretningsmodel og på alle de ting man faktisk sidder inde med”-.

ARND BAURICHTER

DACOMA, MARITIME STARS HOLD 2, 2020

Hold 2 – 2020

sternula
Sternula har base i Aalborg, og de vil være Danmarks første kommercielle satellit-operatør. For det maritime betyder det bedre og billigere udveksling af data til og fra skibe via VDES teknologi.
E-AT
E-AT – European-AirVent Technology som har hjemme i Herfølge, har udviklet en coating til ventilationsrør på det maritime område, der giver energibesparelser og er rust- og brandhæmmende.
Scoutbase
Scoutbase har hovedkvarter i Svendborg. De har udviklet en teknologi-platform, der indsamler og arbejder med data fra søfolk for at højne sikkerhed og arbejdsmiljø til søs.
Hybrid Greentech
Hybrid Greentech ligger i Roskilde. Virksomheden arbejder med et innovativt nyt forretningsområde indenfor energilagring til havne og til skibe.
DACOMA
DACOMA, som har base i Svendborg, har opfundet og patenteret en ny svingkøl – et innovativt stabiliseringssystem, der modvirker bølgebevægelser og giver brændstofbesparelser til eksempelvis CTV-fartøjer.

”Det har været utroligt interessante oplæg, rigtig fedt med hele netværksdelen, møde ligesindede iværksættere, der prøver at skabe noget inden for det maritime”.

Lasse Ekdahl

CleanQuote, Maritime Stars hold 1, 2019

Hold 1 – 2019

CleanQuote
CleanQuote har base i København. De har udviklet en cloudbaseret handelsplatform, der kobler rederier og leverandører sammen og derved optimerer indkøbsprocessen.
C-LOG

C-LOG har udviklet en digital platform, der sikrer tværorganisatorisk samarbejde mellem redere og crew. Sikrer smart håndtering af f.eks. crew, kompetence og kapacitet.

Upteko
Upteko, som har hovedkvarter i København, producerer droner og software til offshore. Udnytter moderne teknologi til at løse opgaver indenfor inspektioner, redning, etc.
Optimum Voyage
Optimum Voyage har base i København. Virksomheden har udviklet en IT-service, der leverer ruteoptimering til skibsfarten på baggrund af bl.a. geografi, hastighedsprofil, vejr, vanddybder og ECA-zoner.
Frugal Technologies
Frugal Technologies har base i Aalborg. De udvikler grøn miljøteknologi til skibsfarten – avanceret IoT/Big Data løsning, der arbejder i feltet mellem motor og propel. Dynamisk optimering med markante brændstofbesparelser for rederierne.