Fyrtårnsvirksomheder

Mentorer, sparringspartnere, rådgivere – vores fyrtårnsvirksomheder i Maritime Stars har mange funktioner og de har derfor en vigtig rolle i hele forløbet. Lige fra udvælgelsen af de maritime stjerner til deltagelse i sprints som værter eller til matchmaking eller som rådgivere i advisory boards, så der opnås de bedste resultater i løbet af det ni måneder lange Maritime Stars forløb.

Idéen til Maritime Stars programmet opstod ud fra en efterspørgsel fra de veletablerede fyrtårnsvirksomheder i den maritime branche. De synes, at det var svært at komme i kontakt og samarbejde med de mange innovative start-ups, som sidder inde med de mange fantastiske idéer til den fremtidige maritime branche. Derfor er Maritime Stars et helt unikt program, hvor fyrtårnsvirksomhederne er med til at udvælge de maritime stjerner ved et ”Løvens hule” event i marts. Derefter indgår de i programmet i løbet af de ni måneder, som programmet varer. I den periode vil de maritime stjerner og fyrtårnsvirksomhederne bl.a. deltage i et speed dating arrangement med hinanden, hvilket fx kan munde ud i mentorskaber for de maritime stjerne, samarbejder og meget mere.

“Vi er rigtig interesseret i at se, hvad udviklingen er inden for det maritime felt. Vi er selvfølgelig meget interesseret i, hvad det er for nogle nye idéer, der kommer udefra”.

Kristina Skovgaard Pedersen

GateHouse – Fyrtårnsvirksomhed